top of page

ARTSPACE /AUG

LOKALE - SKØNHED / VÆRKSTED / SPROG / HANDLING

Udstillingsdatoer 5-26 Aug

Åbningstider 
Tor/fre/lør: 14-17
Fernisering: 4. august kl. 18-20

SKØNHED / VÆRKSTED / SPROG / HANDLING – et konglomerat

LOKALE gennemfører i 2023 en 8 måneder lang, foranderlig udstilling med titlen “SKØNHED-VÆRKSTED-SPROG-HANDLING”. 
Udstillingen gennemgår fire stadier, der hver har fokus på et af disse grundlæggende aspekter ved billedkunsten. Forløbene er tematisk forankrede, procesorienterede, metodemæssigt eksperimenterende og fungerer som kunstneriske tværfaglige dialogprojekter.


SKØNHED som sanset erkendelse – som adgang og forbundethed til verden – en åben platform hvor værk, handling, baggrund og objekt blandes sammen.

VÆRKSTED – et billede på etværksted – et åbent fællesværksted, hvor alle kan slå sig ned og arbejde med de materialer og værktøjer, som er indsamlet til lejligheden.

 

SPROG – et rytmisk forløb, hvor overgange mellem udstilling, performance, broderi og fællessang fungerer som klangflader, hvor den ene tone glider over i den næste.

 

HANDLING – udvalgte projekter introduceres på en måde, hvor de overlapper, forstyrrer og forstærker hinanden – handling som kunstnerisk iscenesættelse og refleksion.
Udstillingen i KH7 artspace består konkret af fire åbne udstillingsarealer markeret med kridt på gulvet, hvor stadierne i udstillingsforløbet og deres krydsrelationer kommer til udtryk. Der er tale om en blanding af uensartede elementer med forskellige betydninger alt efter sammenhængen – et konglomerat og en ny dialog baseret på procesmateriale, objekter, billeder og tekster fra det lange udstillingsforløb

 

Handling – det 4. tema og arbejdsområde sættes simultant i gang i LOKALE’s udstillingssted i København og formidles via en større videoprojektion i KH7artspace.

LOKALE er en forening af 12 kunstnere, der fokuserer på undersøgelser, handlinger og praksisser med udgangspunkt i kunstnerisk dialog og kollegial nysgerrighed.


Kunstnerne er: Anders Benmouyal, Cai Ulrich Von Platen, Camilla Nørgård, Jette Ellgaard, Jesper
Aabille , Jørgen Carlo Larsen, Kerstin Bergendal, Mette Gitz-Johansen, Peter Rørbæk, Ulla Eriksen, Ulla Hvejsel, Åse Eg Jørgensen


LOKALE holder til i Griffenfeldsgade 27 på Nørrebro i København.

bottom of page